CARGO - Lansare de Vinyl pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:
București, Romania
Organizator:

Despre

Miercuri, pe 25 ianuarie de la ora 21:30, va invitam la Hard Rock Cafe la un eveniment cu totul si cu totul special: Lansarea de Vinyl a Cavalerilor Rockului Romanesc, CARGO ! Pentru un show total, nu vom avea mese in fața scenei !

25 Ianuarie este ziua magica in care Cargo lanseaza un material discografic de exceptie: CARGO VINYL, un material dedicat colectionarilor si fanilor exclusivisti.

Bilete gasiti online aici www.iabilet.ro/bilete-cargo-lansare-de-vinyl-26939/ si in reteaua iabilet.ro/retea

Pentru o calitate mai buna a sunetului, materialul va fi presat pe 2 viniluri si vor fi fabricate intr-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare (si atat) care vor fi inseriate pentru ca fiecare dintre voi sa fie posesor al unui unicat (si pentru a avea o valuare numismatica in timp). Un amendament : albumele cu numarul 1 si 250 vor fi vandute la licitatie, iar banii vor fi donati pentru vitimele dezastrului din Colectiv. Dublu vinilul contine 12 cintece si se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, in concertul Noaptea Vrajitoarelor, datorita sustinerii din partea prietenilor,fanilor si cargologilor - cei care stiu toate textele, vorbele si chiar si rasuflarile noastre.

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte si realizari , adaugand la colectia privata mai multe distinctii importante printre care: Ordinul Cultural in Grad de Cavaler , Cetateni de Onoare ai Orasului Timisoara si, de departe cea mai importanta distinctie din partea publicului: CEA MAI IUBITA TRUPA ROCK DIN ROMANIA.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1500 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- Cu loc la masa in sala: 75 lei (numar limitat de bilete)
- Fara loc, in fata scenei: 40 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente