Câștigătorii Vocea României: Julie Mayaya, Tiberiu Albu & more


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Te întrebi ce au mai făcut câstigatorii Vocii României?! 🎤 Show-ul trebuie să continue și în afara concursului, de aceea, Julie Mayaya (Vocea României 2012) și Tiberiu Albu (Vocea României 2014) te invită la un show incendiar, așa cum ai văzut doar la TV, chiar pe scena Berăria H!

Vino și lasă-te purtat în această excursie muzicală cu ajutorul celor mai mari hituri internaționale ale tuturor timpurilor, interpretate într-o manieră excepțională de unele din cele mai bune voci pe care le are România.

🎶 INVITAȚI SPECIALI: Mihai Chițu (Vocea României 2013), Cristina Bălan (Vocea României 2015), Teodora Buciu (Vocea României 2016).

Te așteptăm să cântăm împreună!

#MusicBringsUsTogether
___________________________________________________
--IMPORTANT!!!!--

La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

🎫 Bilete:
40 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
30 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

⬇ Biletele pot fi cumpărate:

✔ online de pe bilete.ro (https://www.bilete.ro/castigatorii-vocea-romaniei/) și iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-castigatorii-vocea-romaniei-julie-mayaya-tiberiu-albu-more-33527/)
✔ fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
✔ de la intrare în seara evenimentului

❗ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
☎ Rezervările se fac la:

➡ FORMULARUL WEB >>> https://www.berariah.ro/ev/the-show-must-go-on
➡ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
➡ vreau@berariah.ro