Cea mai mare oră de sport


Data și ora:
Gazdă:
Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Cea mai mare oră de sport este un festival sportiv, accesibil pentru toată lumea - de la copii, până la bunici, de la sportivi amatori până la mari performeri, de la simpli iubitori ai mișcării în aer liber, până la cei care vor să-și schimbe stilul de viață sedentar și să descopere beneficiile pe care le aduce sportul în viața de zi cu zi.

Evenimentul va începe la ora 9:00 și se va desfășura pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf. Festivalul cuprinde trei componente:
• Clase gratuite de fitness, timp de 12 ore, cu cei mai buni traineri din țară și de peste hotare
• Cea mai mare ștafetă de alergare pe 100m, în 12 ore (eveniment organizat în premieră în România, având scop 100% caritabil)
• TriKids - ediție specială cu ocazia Zilei Copilului; concurs pentru copii și familii - cros, duatlon și family fun run

Suntem onoraţi şi bucuroşi că Cea mai mare oră de sport a devenit o tradiţie mult aşteptată de iubitorii de sport. Este un eveniment pe care Telekom Romania îl susține cu entuziasm și care ne oferă oportunitatea de a ne implica în mai multe cauze umanitare, pe lângă promovarea unui stil de viaţă sănătos. Pe 4 iunie vă aşteptăm pe toţi, cu mic cu mare, pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf, să susțineți prin acest efort una din cauzele caritabile ale evenimentului”, a spus Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.