Charity Sale with a Story


Data și ora:
Gazdă:

Strada Ion Câmpineanu, Nr.23, Bucharest, Romania, 010022
Organizator:

Despre

La Cafeneaua Sheida, poveștile sunt la modă iar trend-ul este limpede: Good Deeds are back in fashion! Așa că te așteptăm la Charity Sale with a Story, pe 7 octombrie începând cu ora 11.00 până la ora 18.00. Tu vino să ne spui povestea rochiei tale preferate și noi te vom lăsa să îți alegi din exponatele noastre.

E la modă să fii trendy? Faptele bune nu se demodează niciodată așa că te invităm să te bucuri și să pornești cercul binelui care poate face diferența pentru cei mai puțin norocoși. În cafenea vor fi prezente fashion icon-uri pe care vrei să le cunoști, bloggerițe și îndragostiți de modă, iar tu vei avea sansa de a le achizitiona hainele lor noi sau vechi, in sistem de yard sale.

Din sumele strânse din vânzarea hainelor și obiectelor personale ale Partenerilor noștri in Fashion vor putea fi îngrijiți mai mulți pacienți fără venituri și fără asigurări sociale în Policlinicile Sociale Regina Maria - Sala Palatului și Baba Novac.

Be our fashion partner for good deeds !
Intrare liberă!

In anul 2016, peste 4.000 de pacienți fără venituri sau cu venituri mici și medii au beneficiat de servicii medicale – consultații, analize si tratamente – în cadrul celor doua policlinici sociale.

Cafeneaua Sheida este o structura de antreprenoriat social care presupune ca profitul să fie utilizat în scop social. Pentru că noi, la Sheida, punem sens în tot ceea ce facem și credem în povești inspirate din realitate.