• Serata interbelica cu Silviu Biris&Band

  Concert
 • 20 Aprilie 21:00 - 23:45
  Găzduit de:
 • Desfasurator:

  19:00-20:00: acces public in sala pentru preluarea comenzilor de mancare/bautura din meniul a la carte
  20:00-21:00: café concert
  21:00-21:45: Concert (partea I)
  21:45-22:00: pauza
  22:00-22:45: Concert (partea a II-a)
  22:45-23:45: café concert
  Componenta:

  – Silviu Biris and Band

  Va invitam la o calatorie in timp in perioada interbelica pe acordurile celebrelor melodii : “Zaraza”, “Cel mai frumos tango din lume”, “Coşarul”, “Fetite dulci ca-n Bucuresti”.

  Pe parcursul calatoriei, muzica si voia buna vor fi asezonate cu preparate culinare de epoca gandite special pentru acest eveniment de Chef-ul Restaurantului Elisabeta.

  Silviu Biris este un artist multivalent care va va delecta cu un spectacol interactiv in care foloseste un arsenal variat de mijloace artistice: voce, actorie, step si dans.

  Pe parcursul programului artistic, artistul va canta atat pe scena, cat si din mijlocul celor prezenti, invitandu-i permanent la dans.

  Repertoriul lui Silviu Biris cuprinde melodii celebre (asa-zisele ever-green-uri romanesti) reorchestrate si adaptate unui stil ”miscat” de dans, in ritmuri de swing, samba sau cha-cha, dar si un colaj de tango-uri. Pe langa celebrele melodii “Zaraza”, “Uite-asa as vrea sa mor”, “Casuta noastra” sau “Cel mai frumos tango din lume”, spectatorii pot auzi si ritmurile unor melodii indragite cum ar fi “Cosarul” sau “Fetite dulci ca-n Bucuresti”.