Christ Agony, Eufobia, Eternal Fire, Eternal Samhain


Data și ora:
Gazdă:

Strada 11 Iunie 50, București, Romania
Organizator:

Despre

Christ Agony, veteranii black metal-ului polonez revin in Romania, dupa o pauza de 5 ani, pe data de 22 aprilie 2017, in Club Fabrica din Bucuresti. Acestia vor prezenta noul album, "Legacy", lansat pe 18 noiembrie sub egida Witching Hour Productions, material ce a primit foarte multe review-uri pozitive, acesta readucand in prim plan atmosfera primelor 3 albume ale trupei. Christ Agony are la activ 9 albume full-length plus multe alte EP-uri, compilatii sau albume live, consacrand trupa ca un pilon de rezistenta in miscarea black metal internationala.

Alaturi de polonezi vor concerta si death-erii bulgari de la EUFOBIA, care deja nu mai au nevoie de multa prezentare pentru publicul roman, acestia fiind prezenti adesea in concertele si festivalurile de gen din Romania, avand o baza de fani in continua ascensiune. Eufobia a lansat pe 1 noiembrie ultimul album cu nume omonim, iar de pe acesta piesele "Hater" si "Liquid of Creation" beneficiaza de cate un video. Cu peste 180 de aparitii live, Eufobia este un nume ce isi face rapid loc printre consacratii genului.

Reformata incepand cu octombrie 2013, trupa ETERNAL FIRE abordeaza stilul black metal melodic, cu influente simfonic si pagan. Primul material discografic – EP-ul Beyond Frozen Streams - a fost lansat in iunie 2015 si este format din patru piese reprezentative : Defiled Graves, Northmen and the Sea, Winter Darkness si My Will to the Stars. Printre temele abordate: natura, mituri si credinte stravechi, ritualuri de trecere, trairi si sentimente, legende. Concertul de debut a avut loc la data de 14 iulie 2015 in clubul Question Mark, alaturi de formatiile suedeze Of Fire si Wormwood, cu reactii pozitive din partea publicului si organizatorilor. Piesele Eternal Fire au fost preluate in cadrul emisiunii Studio Rock, difuzata pe Radio3Net si prezentata de Lenti Chiriac si in cadrul emisiunii Digicult, difuzata pe postul Digi24, la data de 7 noiembrie 2015.

ETERNAL SAMHAIN s-a format in octombrie 2006, iar vocalul Taliesin a continuat cu perseverenta, in ciuda mai multor schimbări ale componentei. De-a lungul timpului, stilul si influentele s-au mai schimbat, datorita membrilor care se schimbau foarte des. In 2011 a fost lansat Obscuritatis Principium, un EP cu 4 piese, produs de Arges Production. In 2016 trupa lanseaza primul album full-length, Storyteller of the Sunset and the Dawn, material primit foarte bine de catre fanii genului.

Pentru acest concert se va pune in vanzare un numar limitat de 300 de bilete.

══════════════

BILETE:
- EARLYBIRD - 20 de lei - primele 50 de bilete in reteaua iabilet.ro (valabil pana la data de 28 decembrie 2016)
- PRESALE - 30 de lei - in reteaua iabilet.ro (dupa vanzarea primelor 50 de bilete sau dupa 28 decembrie 2016)
- LA INTRARE - 40 de lei - in ziua concertului (in limita disponibila)

https://www.iabilet.ro/site/event/27215/

Sambata, 22 aprilie 2017, ora 19:00
Bucuresti, Club Fabrica - Str. 11 Iunie, nr. 50

══════════════

CHRIST AGONY - Black Death Doom Metal - POLONIA
https://www.facebook.com/ChristAgony/

EUFOBIA - Death Metal - BULGARIA
https://www.facebook.com/Eufobia/

ETERNAL FIRE - Melodic Black Metal - ROMANIA
https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal/

ETERNAL SAMHAIN - Symphonic Black Metal - ITALIA
https://www.facebook.com/eternalsamhain/

══════════════

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, precum si in ziua concertului la intrare.