City Treasure Hunt


Data și ora:
Gazdă:
Old Town, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

“City Treasure Hunt” este o aventură plină de adrenalină în oraș! Este o competiție între echipe. Cine strânge cele mai multe puncte câștigă.
Pe parcursul traseului veți fi provocați să găsiți obiecte foto în oraș, să îndepliniți sarcini speciale și să ajungeți la anumite puncte în timp util. Pentru asta va trebui în primul rând să planificați bine, să comunicați eficient în echipă și să setați corect prioritați.

Vă invităm să formați echipe de 3 sau 4 oameni (colegi sau prieteni), să găsiti un nume puternic pentru echipa voastră și să vă înscrieți!

Durează aproximativ 5 ore (12:00 – 17:00) - timp în care veți fi instruiți despre reguli, veți avea timp să planificați și să parcurgeți traseul și, la sfârșit, va fi timp pentru a povestii despre experiența trăită și premierea câștigătorilor.

Prețul este de doar 160 RON/echipă. Reamintim că într-o echipă pot fi trei sau patru persoane.

“Mi-a plăcut diversitatea, faptul că provocarile au fost atât de diferite. Mi-a plăcut numărul mare de sarcini de îndeplinit, ceea ce îți dă posibilitatea să alegi ce vrei să faci pentru ca e clar că nu le poți face pe toate, că e nevoie să planifici, să iei decizii, să îți faci strategii.” Daria Cîmpean

“A fost foarte, foarte fain. Ceea ce e cel mai fain este că te ia cu competitivitate și în toată încercarea asta de a acumula cât mai multe puncte, ajungi să cunoști foarte multe despre oamenii din echipă, despre oraș, despre tine... pentru că un astfel de context favorizează descoperirea. Atât la propriu, cât și la figurat, lucru care mi se pare excepțional.” Ana-Maria Bandarica

Contact: Andrada Suciu | e-mail: andrada_suciu@noi-orizonturi.ro