COLOR pres DJ Boring, Vlad Caia, Filipp, Saluna


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Ion C. Brătianu 29-33, Etaj 5, (intrarea pe Strada Baratiei - Magazin Cocor), Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

COLOR pres DJ Boring, Vlad Caia, Filipp, Saluna

Introducerea ABSOLUT COLOR în 2017 se scrie pe 20 ianuarie cu DJ Boring, în premieră la București.

Prima noapte ABSOLUT COLOR se desfășoară la KRAN alături de producătorul londonez DJ Boring, consacrat pentru oda House dedicata actriței Winona Rider. Line-up-ul e completat de Vlad Caia, FILIPP și, pentru prima oara la COLOR, Saluna. Primul din seria de 3, Saluna deschide seara ca #absolutartist, fiind susținut de ABSOLUT printr-un #absolutwarmup.

Pe 20 ianaurie, între 22:00 și 00:00, dacă postezi o poza cu Saluna de la party pe Instagram-ul tău folosind hashtag-urile #absolutartist, #absolutwarmup și tag contului nostru @color.official, te bucuri de o băutură din partea casei. Regulament pe https://www.facebook.com/ColorOfficial .

#absolutwarmup începe la 22:00, iar accesul se face doar pe baza cardului COLOR și este liber.
DJ BORING
(Londra, UK)

Un produs al underground-ului londonez, DJ Boring aka Tristan Hallis poate fi descris oricum, numai plictisitor nu. Producător de la frageda vârsta de 18 ani, și-a concentrat interesele pe genuri muzicale combinate, de la Garage și House la muzică infuzată cu bass și alte stiluri conexe.

Furorile făcute de elucubrantul track Winona, în sfârșit disponibil și pe vinil, l-au propulsat pe DJ Boring în crema Lo-Fi europeană. De aici, colaborarea cu label-uri apreciate de scena de profil ca E-Beamz a generat reworks și producții top.