Comedy Show cu Ana Maria Calita si Eduard Sandu, Duminica 03 Aprilie la Kaffa Pub


Când:
3 Aprilie 20:00 - 4 Aprilie 00:00
Gazdă:

Strada Morilor nr. 46, Strada Morilor 46, București 031224, Romania
Organizator:

Despre

Duminică – 03 Aprilie 2016 – avem distracție la dublu Kaffa Pub Bucuresti! Stand Up si Ventrilogie. Sau, altfel spus, doua forme de divertisment intr-un singur spectacol

Stand up comedy cu Ana-Maria Calița
Ana–Maria este actriță, joacă în spectacole pentru copii și adulți, dar face și stand up comedy, pentru că ea crede într-o lume perfectă unde toți oamenii ar trebui să râdă neîncetat.
A urcat pe scenă alături de mulți comedianți și este printre puținele femei din România care abordează acest gen de umor. Ana Maria este ocupanta locului 3 în cadrul Festivalului Otopeniul Vesel, secțiunea stand up comedy.

Ventrilocul Eduard Andrei
Îl cunoașteți pe Eduard de la “Românii au talent”, ediția din 2013 unde a ocupat locul al treilea. Unic în țară prin ceea ce face, ventrilocul Eduard îți oferă un spectacol inedit, cu un altfel de umor.
Prin puterea artei lui, Eduard te va face să crezi că păpușile sunt ființe vii, oameni care o au o viată și o anumită personalitate. Plin de inspirație, imaginație și cu multă putere de improvizație va implica publicul astfel încât el va face parte din spectacol. Eduard este un artist complet și va uimi prin tehnica lui extraordinară, prin umor și spontaneitate.

Spectacol interzis persoanelor sub 16 ani!
Prețul biletului 15 lei (O bere inclusă)