Concert Ana Maria Galea [ro/hu/usa)


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei, București, Romania
Organizator:

Despre

Green Hours prezintă:

Ana Maria Galea
„The man I (still) love...after ten years”

Ana Maria Galea - voce
Daniel Csikos - pian
Gyarfas Istvan (HU) - ghitară
Răzvan Cojanu – contrabas
John Betsch (RO) - baterie

„The man I (still) love...after ten years” un concert care abordează o temă pentru care niciodată întrebările nu sunt puține, iar răspunsurile întârzie să apară de cele mai multe ori.
Iubirea, mărturisită sau nu, trece prin diferite etape de la dorință la extaz... la agonie și mai apoi la resemnare. „The man I (still) love...after ten years” este spectacolul în care îți recunoști cele mai intime trăiri și cele mai bine ascunse secrete.>>
(Ana Maria Galea)

Ana Maria Galea a debutat în 2007, alături de Anca Parghel, la Green Hours, iar concertul din 3 noiembrie marchează zece ani de carieră muzicală a artistei, zece ani de când a ales să trăiască „în jazz”.

---
intrare:
- 30 de lei - achitat în avans, pînă în preziua evenimentului, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485

- 35 de lei - achitat în ziua evenimentului (redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică bună :) - în limita a 6 locuri)

rezervări:
# ideal din timp - pe concerte@greenhours.ro (cf. în max. 48 ore)
# doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

http://greenhours.ro/

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 - max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotriviţi cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green...
☼ vă rugăm ca pe timpul spectacolului/concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.# doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)