Concert AZUR ✗ #DezmățLaBerărie / ora 13:30


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbătă, 23 Septembrie, ești chemat ziua în amiaza mare, DE LA ORA 13:30, să te bucuri de un concert cu trupa AZUR așa cum nu s-a mai văzut în Orașul cu Chef de Viață. 🍻
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ce mai trebuie să știi despre ziua de Sâmbătă (23 Septembrie):

1. Lansăm noua Bere H Arămie la halbă de 1 Litru și ai ocazia să fii printre primii care o încearcă.
2. Sărbătorim Oktoberfest ✗ #Dezmăț la Berărie / all-day party* în Orașul cu Chef de Viață și ne-am propus să BATEM RECORDUL MONDIAL la 100 metri bere, băut sincron și halbere!
3. Este prima dată când organizăm un mare # Dezmăț La Berărie care începe # Ziua N’Amiaza Mare și se încheie abia # Dis De Dimineță - peste 12 ore de party si concerte.

▪ Intrarea NU este gratuită, dar nici nu te costă nimic. Accesul se face în baza achiziționării unei Halbe de BERE H Arămie de 1 Litru (PLINĂ) încă de la intrare, ca să fim siguri că te distrezi. 😉

1 Bere H Arămie 1 litru = 2̶8̶ ̶R̶O̶N̶ ̶ 25 RON
-----------------------------------------------------------------------------------------------
▶ Pentru acest eveniment, în fața scenei va exista o zonă fără mese, iar terasa va fi de asemenea deschisă. Așadar, poți veni liniștit fără o rezervare făcută în prealabil, sigur găsești unde sa stai.

Dacă totuși vrei să faci o rezervare în avans, rezervările se fac:

➡ FORMULARUL WEB >>> http://www.berariah.ro/eveniment/dezmat-oktoberfest
➡ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
➡ vreau@berariah.ro