Concert Barter & Jack of all trades / Centru


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei 48 - 50, Pasajul Victoria, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Duminică, pe 28 ianuarie, formațiile Barter și Jack of all trades concertează la Centru.
Trupa Barter reprezintă un trio acustic pornit în 2014, format din Matei Puticiu (voce), Răzvan Găzdaru (chitară) și Juan Negretti (percuții).
De ce doar acustic? Pentru că și-au dorit să păstreze deocamdată și în concerte sau în studio o atmosferă cât mai apropiată de cea în care au apărut piesele de până acum.
Formația a lansat în anul 2017 primul sau album intitulat "TROCK", album ce poate fi ascultat și descărcat de aici: http://barter.bandcamp.com/album/trock

Jack of all trades este un proiect independent de rock alternativ înființat în 2012.
Jack of all trades înseamnă Alex Teodorescu (chitară și voce), Geo Statie (percuție), Ștefan Mihai Conciu Photography, Bazavan Ion, Andreea Ruse și toți ceilalți prieteni care, într-o oricât de mică măsură s-au implicat și se implică în dezvoltarea proiectului.
"Apreciem fiecare milimetru pe care îl facem alături de cei care chiar și cu o vorbă bună ne susțin. Planul e făcut pe mulți ani și implică multă perseverentă din partea noastră. D-aia începutul este întotdeauna unul amical-personal și apreciem enorm oamenii care au fost și incă sunt alături de noi."

Biletul de acces costă 15 RON și poate fi achiziționat în seara evenimentului, de la intrarea în club.