Concert BluesCore

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Piața Alexandru Lahovari 7, București, Romania

Despre

Pe 9 mai vă dăm întâlnire la concertul BluesCore, care va avea loc la sala Teatrelli din Piața Alexandru Lahovari nr. 7!

BluesCore este un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, stabilit în Statele Unite, Liviu Pop.
Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte care propune o incursiune muzicală în cele mai importante perioade și locuri din SUA, în care s-a născut și a evoluat Blues-ul.

Experiența cumulată în Statele Unite de către LIVIU POP, performând cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues și mulți alții, ''justifică'' groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Rafinamentul și eleganța acestui Trio vin de la HANNO HOFER, component al cunoscutului grup Nightlosers, alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Naturalețea interpretării pe care o dă cântecelor, face ca acest muzician să fie cu totul special.
Unicitatea sound-ului vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte.

Îndemânarea, lejeritatea, dinamica și, totodată, sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușește să stăpânească acest complex instrument (fiind și unicul deținător al unui full Hammond Organ din țară), fac ca acest Trio să fie unic!

HANNO HOFER-voc/gh, LIVIU POP-drums, RAUL KUSAK-Hammond Organ.