Concert Bosquito


Data și ora:
Bilete:
50 - 70 de lei
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 11 februarie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti - BOSQUITO !

Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro aici: www.iabilet.ro/bilete-bosquito-canta-pe-11-februarie-la-hard-rock-cafe-din-bucuresti-24131/

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin, cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica, pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA, iar membri sai au declarat ca pentru ei aceasta perioada a fost una recreationala. Tot in acest timp au lansat si piesa "Intuneric in culori", alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica, iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 11 februarie la Hard Rock Café sa asculti piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Doua maini, Cand ingerii pleaca, M-ai dat peste cap, Tu esti iubita mea, mult cunoscutul refren “Da-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita si multe alte surprize.

Biletele pentru concertul BOSQUITO din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in format fizic in magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.