Concert caritabil paper magik powered by Rotaract Bucuresti


Data și ora:
Gazdă:

Strada Sfântul Dumitru 3, București 030077, Romania
Organizator:

Despre

Clubul Rotaract București te invită în El Dictador, sâmbătă, 11 noiembrie, începând cu ora 20:00, la un concert caritabil susținut de trupa paper magik.

Banii strânși vor fi folosiți pentru dotarea secției de Neurologie a spitalului Clinic de Urgență pentru copii Marie Curie din București. Lipsa materialelor sanitare duce de multe ori la anularea operațiilor și la neputința medicilor de a ajuta pacienții care au nevoie de îngrijire medicală urgentă.

Puteți accesa acest link pentru a vedea lista de materiale sanitare necesare spitalului: https://goo.gl/8di8Yx

Origami rock este stilul muzical pe care băieții din trupa paper magik îl promovează și care îi diferențiază de celelalte trupe. În fiecare piesă este abordat rock-ul dintr-o altă perspectivă și influențe diferite pun în valoare tot ce are muzica de oferit, la fel ca hârtia în arta japoneză origami.

paper magik va reprezenta România, în 2018, la Campionatul Mondial Global Battle of the bands (GBOB). Trupa a câștigat trofeul GBOB România în 2016 cu piesele “Fortress” și “Victory is mine”.

Intrarea la concert se va face pe baza unei donații minime de 20 lei și a unei brățări de acces pe care o vei primi la intrarea în club. Brățările trebuie păstrate la mână pe toată durata evenimentului.

Rotaract este un club sponsorizat de Rotary, pentru tineri cu vârste între 18 si 30 de ani. Cluburile Rotaract au ca și arie de acțiune comunitățile în care se află și sunt sponsorizați de un club Rotary local. Asta îi face adevărați “parteneri în serviciu” și membri cheie în familia Rotary. Toate eforturile Rotaract sunt atât la nivel local, dar și districtual, cu membri care se adresează nevoilor sociale și fizice ale comunității din care provin, promovând totodată înțelegerea internațională și pacea într-un context de prietenie și serviciu.

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente