Concert Cuibul


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Trupa Cuibul din Chişinău vine sâmbătă, 16 ianuarie, la Berăria H, pentru un concert pe care nu trebuie să îl pierzi. Cuibul este formaţia muzicianului Igor Dînga, producătorul muzical pentru Zdob şi Zdub, căruia i s-au alăturat: Lidia Scarlat (vocal), Igor Cosolean (chitară), Andrei Boico (bass), Eugen Berdea - toboșarul trupei Alternosfera (cajon), Stanislav Culcicovschi (acordeon) şi a fost înfiinţată în 1991. În această componență dau concerte în Republica Moldova, Ucraina și Rusia și au cântat în deschiderea trupelor The Cardigans şi Morcheeba.

Recent, trupa a finalizat al 8-lea album - “Vise elementare” - fiind primul album în limba română, lansat împreună cu Universal Music România. Albumul a metamorfozat întregul sound al formației, devenind unul acustic-cameral: un nou concept pentru un nou public și o nouă viață pentru cele mai frumoase piese din istoria de 25 de ani de activitate a formației.

Cel mai recent videoclip al trupei - "Așa și-așa" - a fost filmat de bine-cunoscutul regizor Igor Cobileanski.

INTRAREA LIBERĂ

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:45 cu spectacolul pe scenă.

Rezervarile se fac la:
- FORMULAR REZERVARE ONLINE (http://bit.ly/1R87f1O)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro