Concert De Jazz | Puiu Pascu & Irina Sârbu


Data și ora:
Gazdă:

Calea Floreasca 246B, Bucharest, Romania, 014476
Organizator:

Despre

Weekend-ul începe de joi seara, pe ritm de jazz! Puiu Pascu și Irina Sârbu, vă așteaptă să MEET UP #PePromenada!

Pe 17 august, începând cu ora 21:30, Promenada vă așteaptă la dans pe muzică de jazz în grădina noastră urbană, alături de Puiu Pascu și Irina Sârbu!

IRINA SÂRBU
Irina Sârbu este astăzi un artist recunoscut de critica de specialitate și îndrăgit de marele public. Cariera tinerei interprete se construiește ascendent de la un concert la altul, repertoriul se diversifică și se îmbogațește. A concertat atât în țară, cât și în străinătate. Este și membră a proiectului Ethnotic Project, primul album al trupei câștigând în anul 2016 premiul „CD-ul etnojazz al anului 2015″ la Gala Premiilor Jazz.

PUIU PASCU
Este un virtuoz al claviaturii, un maestru al improvizației, un compozitor inspirat, un artist în perioada de vârf a carierei, a cărui prezență asigură oricărui concert de club sau de festival, succesul de public și de presă. Prezența sa poate fi considerată un eveniment extraordinar căci, pe orice afiș, numele pianistului Puiu Pascu trebuie înscris cu majuscule!

Repertoriul este alcătuit din piese cunoscute de gen – jazz, samba, bossa nova, tango argentinian, muzică românească interbelică, muzică franceză și chiar folclor. Temperamentul exploziv și plăcerea lor de a cânta împreună fac din fiecare piesă, un foc de artificii din ce în ce mai strălucitor!

Let’s MEET UP #PePromenada! Accesul este gratuit!

REZERVĂRI:

Locuri la terasa TrickShot: 0756143303

Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468

Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333