Concert Dean Bowman


Data și ora:
Gazdă:

Sector 1, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Vă așteptăm la un concert senzational Dean Bowman pe 18 noiembrie ora 21. Nu puteți rata.

Intrarea este liberă.

Vă rugăm să faceți rezervarea din timp.

Pentru rezervări sunați la
Gloria Manea
+40 799402320

Renumita publicație The London Guardian în considera " plin de emoție, carismatic și briliant din punct de vedere tehnic...un adevărat star "
Fără îndoială un nume important al scenei de jazz, rock și avant-garde din downtown New York încă din 1989, Dean Bowman își are " punctul zero" în muzica tradițională Black Spiritual și Gospel.
A cantat pe nu mai puțin de 32 de albume, de la culticul grup de avant garde jazz rock Screaming Headless Torsos (al carui vocalist și membru fondator a fost pana în 2004) la blues-ul lui Elliot Sharp cu al sau grup Terraplane sau albumul de blues spiritual în duet cu Gary Lucas până la Be Bopul lui Don Byron sau electronica DJ ului danez Peder.
A colaborat live cu mari nume ale jazz-ului și blues-ului : Reggie Workman, Charlie Hunter, Don Byron, Bernie Worell, Steve Coleman, MeShell Ndegeoshello și a fost ales de John Scofield ca vocalist principal al unui turneu mondial "John Scofield plays the music of Ray Charles".
În ultimii ani Dean Bowman își petrece jumatate din timpul sau în Europa, colaborarea sa cu Rareș Totu's Midnight Sun datând din 2013.