Concert Ensiferum & Fleshgod Apocalypse


Data și ora:
Bilete:
75 - 120 de lei
Gazdă:

The Roman Arenas, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Showul face parte dintr-un turneu amplu care incepe la Ragnarok Festival si se incheie la Berlin, trecand prin cele mai mari orase din Europa. Inca doua trupe vor fi anuntate in curand pe afis, dintre care una, de calibru !

Ensiferum a implinit in 2015 doua decenii de activitate. Finlandezii au 6 albume la activ, ultimul dintre ele, One Man Army, fiind lansat pe 20 Februarie, anul acesta si fiind primit foarte bine atat de public cat si de specialisti.

Ca stil abordeaza Folk Metalul, membrii trupei declarand in repetate randuri ca stilul lor se incadreaza mai bine la Melodic Folk Metal. Formatia este cunoscuta si pentru cover-urile pe care le-a inclus de-a lungul timpului ca piese bonus pe albumele lor. Printre acestea se numara 'Battery' de la Metallica, 'Lady in Black' de la Uriah Heep sau 'Bamboleo' de la Gipsy Kings.

Ensiferum ajung in Romania in cadrul turneului de promovare a ultimului album 'One Man Army', album care trateaza in continuare laitmotivul prezent in creatia muzicala a finlandezilor. Este o oda adusa razboiului, eroismului si tragediei caracteristica acestuia.