Concert FELI pe 18 mai


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Feli revine pe scena din Hard Rock Cafe vineri, pe 18 mai, incepand cu orele 21:30.
Împreună cu trupa sa și cu un playlist fresh, artista HaHaHa Production te așteaptă să îți deseneze seara în „Creioane colorate”, într-un show 100% live! Din setlist-ul serii nu vor lipsi “Timpul”, cel mai recent single, „Cine te crezi?”, piesa de debut, care i-a adus în 2015 prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards, „Creioane colorate”, piesa nr. 1 în topurile muzicale actuale sau varianta rock a cântecului „Constantine, Constantine”.

Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie și îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli este un artist apreciat pentru talentul său autentic, fiind remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce a

Biletele au următoarele preţuri:
- 35 de lei - acces general, cu loc la masă;
- 50 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 35 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Un eveniment recomandat de Magic FM.