Concert Inna & Band


Data și ora:
Bilete:
65 - 120 de lei
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Unul dintre cei mai tari ambasadori ai muzicii româneşti, INNA, concertează la Hard Rock Cafe, alături de trupa sa, pentru un concert electrizant, joi, 28 ianuarie! Pregătiţi-vă pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reintrepretate cu chitară, bass, tibe şi clape, în cadrul unui eveniment de senzaţie!

INNA este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe You Tube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.