Concert Jukebox - "Love the girls”


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Primavara vine pe acordurile trupei Jukebox la Hard Rock Cafe! Îndrăgita trupă va susţine pe 8 martie un concert “ediţie specială”, în care veselia, carisma şi energia muzicienilor vor completa un show live de excepţie. Cele mai cunoscute hituri internaţionale pop-rock, rock, retro, funk, rock ’n roll vor face deliciul unei seri memorabile pentru doamne si domnişoare, dar nu numai!

Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile şi longevive trupe pop-rock, cu peste 16 ani de activitate şi peste 1500 concerte. Discografia Jukebox include până în prezent 3 albume (“Christmas songs”, “Feel like making love” şi “Picuri de rai”) şi 7 single-uri. Trupa este foarte cunoscută şi pentru prezenţa în emisiunea Cronica Cârcotaşilor, timp de 10 ani, şi pentru participarea la numeroase festivaluri şi concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016). Iar povestea nu se opreşte aici: “tonomatul” fabricat în România îşi îmbogăţeşte constant şi consecvent repertoriul şi prestaţia, astfel încât fiecare show este o experienţă memorabilă.

Jukebox va da startul distracţiei de la ora 21.30. Biletele se găsesc pe iabilet.ro şi la Hard Rock Cafe, la preţul de 40 lei - categoria VIP, cu loc la masă în faţa scenei şi 30 de lei cu loc la masă în sală.