Concert Laurentiu Guran & ASHA - lansare single "Dor de mor"


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Pe 1 octombrie, de la 22:30, Laurentiu Guran si trupa ASHA te aşteaptă la Hard Rock Cafe cu o colecţie de hituri cum rar ai mai văzut si cu primul single, "Dor de mor", una dintre cele mai catchy piese lansate in ultima vreme, pe care daca o asculti o data, s-ar putea sa te obsedeze multa vreme.

Cu o experienta de 12 ani in industria muzicala, alaturi de trupa Asha, cu mii de concerte sustinute pentru branduri mari din Romania, dar si cu rezidenta in cele mai importante cluburi din Bucuresti, Laurentiu Guran isi lanseaza primul single din cariera solo impreuna cu un lyric video, filmat pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti. Artistul apare pe propriul motor, insa fara casca de protectie. Desi Laurentiu nu pleaca niciodata la drum fara casca, artistul a facut o mica exceptie doar pentru filmarea clipului, lucru care a starnit deja controverse in cercurile de motociclisti si nu numai.

De curand, Laurentiu Guran si-a lansat cel mai nou single LIVE, pe Facebook, acolo unde a primit o multime de mesaje de la oamenii care au intrat imediat in povestea piesei, dar si de la prietenii motociclisti care au facut comentarii funny legate de faptul ca, dupa clipul asta, s-ar putea sa ramana fara carnet sau sa primeasca o amenda.

"Desi se numeste "Dor de mor" si e lansata la inceput de toamna, piesa mea nu e o balada, nu e o piesa trista, ci una pe care nu ai cum sa nu te ridici si sa nu dansezi. Am compus-o acum aproximativ trei ani, dar, perfectionist fiind, abia acum am adus-o in forma finala. Am avut ocazia sa o cant in cateva cluburi din Bucuresti, iar reactia incredibil de buna a publicului m-a convins ca e momentul sa o lansez." a spus Laurentiu.

Aici poti asculta primul single semnat Laurentiu Guran - Dor de mor:
www.youtube.com/watchv=dizc3LTzeI0&feature=youtu.be

Intrarea la concert este liberă.