Concert Live - TRIO JAZZ

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Strada Doctor Burghelea 24, București, Romania
Organizator:

Despre

Din seria 'Mici concerte, mari bucurii', va invitam joi, 22 martie, la ceainaria GreenTea sa petrecem impreuna o seara cu momente spectaculoase presarate cu triluri de trompeta si pian, acompaniate de o voce armonioasa precum cea a Cristianei Radu.

Joi, 22 martie 2018, ora 20.00
Rezervari: 0749 090 202
Ceainaria GreenTea
Strada Dr. Burghelea 24, sector 2, Bucuresti

Voce: Cristiana Radu
Pian: Alex Padureanu
Trompeta: Sorin Niculescu

Cristiana Radu abordeaza genuri muzicale diferite, de la stilul american al anilor 20’, jazz standard si swing al anilor 30’ pana la muzica braziliana de jazz si muzica Micului Paris. Stilul versatil si elegant este destinat petrecerilor private si evenimentelor corporate ce isi doresc muzica de background/caffe concert/interbelic/ethno-jazz/jazz-manouche. De la Antonio Jobim pana la marii clasici, Ella Fitzgerald, Natalie Cole si Frank Sinatra, trupa este disponibila in diferite formule de la Trio jazz pana la Jazz band de 6 persoane. ( voce+pian+percutie+saxofon+trompeta+chitara bas)
În ultimii 5 ani, Cristiana și-a transformat pasiunea pentru muzică intr-un mod de viata. A început să cânte stilul de jazz și bossa nova și apoi să imbine stilul swing cu cel de etno jazz. Pasiunea sa pentru culturi noi a determinat-o să cânte în 4 limbi straine: engleză, spaniolă, portugheză și greacă. Ea cântă adesea în Formula Trio Jazz și, de asemenea, cu Cvartetul Django Sound.Cristiana este inspirată de Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Natalie Cole și Lady Gaga.

Alexandru Padureanu a mostenit talentul şi dragostea pentru claviaturi de la mama sa, Cornelia Catanga, apreciată nu doar ca o primadonă a muzicii vocale lăutăreşti, dar şi ca o foarte bună interpretă la acordeon. La 3 ani studia instrumente de percutie, la 5 ani arta dramatica iar la 7 ani vioara.
Puternic influentat de stilul de jazz, avandu-i ca mentori pe Oscar Peterson, Bill Evans, Chick Corea si Herbie Hancock, Alex, inzestrat cu auz absolut, si-a cultivat cu ambitie si perseverenta talentul urmand sa fie apreciat la o varsta frageda la Festivaluri de Jazz precum „Gala Blues-Jazz” de la Timişoara, Festivalul „Hot Summer” de la Ploieşti. De asemenea, a obţinut premii de vîrf şi distincţii la Festivalul Internaţional de Jazz de la Sibiu, la Festivalul Europa Fest, la Festivalul „Johnny Răducanu” de la Brăila. A fost evaluat drept un talent de excepţie de către muzicieni de marcă precum Hiromi Uehara, Anthony Jackson, Stanley Jordan, Darryl Hall, Kenny Garrett ca şi de critici muzicali de gen şi profesori precum dr. Pitty Vintilă, dr. Johnny Bota, Florian Lungu.

Absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti la clasa de trompeta a maestrului Iancu Vaduva si Masterand in muzica preclasica si baroc al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti , Sorin Niculescu a activat in foarte multe proiecte muzicale de la rock blues jazz reggae pana la ska punk, muzica clasica baroc, preclasic si moderna contemporana. Cele mai de succes proiecte si produse compozitionale au fost alaturi de EAST ROOTS o trupa ce reprezenta muzica reggae in Romania, trupa Basska cu care a dezvoltat muzica reggae fusion cu hip hop si alternative si Recycle Bin, trupa de punk underground cu care a dezvoltat genul Ska punk.

A cantat pe scene de blues rock alaturi de trupele Red Cat Bone si Allet Cats. A colaborat cu numerosi artisti romani de jazz , rock si muzica balkanica precum Ovidiu Lipan Tandarica , Stelu Enache , Rona Hartner , Corneliu Stroe , Nicolas Simion , Catalin Milea , Roxana Stroe . A participat la numeroase festivaluri de muzica de fanfara in Turcia , Polonia , Grecia , Bulgaria , Letonia . alaturi de fanfara Argesu.Canta in prezent alaturi de trupa White Mahala alaturi de cunoscutul actor Ovidiu Niculescu iar de curand a sustinut un turneu de o luna in China alaturi de Royal Philarmonic Orchestra o orchestra privata cu sediul la Berlin.

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente