Concert Mad Monkeyz pe terasa Hard Rock Cafe


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Pe 19 august Mad Monkeyz te invită pe terasa Hard Rock Cafe pentru un concert plin de energie şi melodii îndrăgite. Vei cânta și dansa alături de cei cinci muzicieni, pe ritmuri amețitoare de pop, pop-rock, funk, R&B, dance, rock și hip-hop, într-o seară demnă de o vară fierbinte.
Trupa Mad Monkeyz îi include pe: Angus – chitară, Sebastian Blaj - keyboard, acoustic guitar și backing vocals, Mircea Burete Preda - bass și backing vocals, Mirko Grusa - drums şi Grigoraș Mihai - voce, drums, guitar.
Toţi sunt muzicieni experimentaţi, pe care aţi mai avut ocazia să îi aplaudaţi şi în alte prooiecte cunoscute.
Angus, la chitară, a colaborat deja, la doar 24 de ani cu trupe și artiști precum Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Teodora Buciu sau The R.O.C.K. România.
Sebastian Blaj, keyboard, acoustic guitar și backing vocals, a fost, timp de 3 ani, clăparul trupei Talisman, cântând apoi alături de concurenți de la X Factor și Vocea României.
Mircea Burete Preda, bass și backing vocals, este cunoscut mai ales datorită colaborării cu Holograf. De-a lungul timpului a mai cântat cu Voltaj, Direcția 5 și Vița de Vie.
Mirko Grusa, tobe, a colaborat de-a lungul timpului cu trupe din Germania și din Romania printre care Trupa Cortez, Mihai Chițu Band, Puia, Adrian Sana, The R.O.C.K. România și Triplu Sec.
Grigoraș Mihai, voce, drums, guitar, participant la Vocea României, unde a avut ocazia să colaboreze cu Horia Brenciu. Este unul dintre fondatorii trupelor Compania 7 și Time Out Band, iar de-a lungul timpului a mai colaborat cu diferite formații cum ar fi Mihai Chițu Band, Special Guest Orchestra, Alex Porro Band, Trupa Vis, Triplu Sec, și altele.

Intrarea la concertul de pe terasa Hard Rock Cafe este liberă, iar distracţia nelimitată. Să înceapă nebunia!