Concert Master, Divine Chaos, Put Solnca si Atonismen


Data și ora:
Gazdă:

București, Romania
Organizator:

Despre

Master, legedara formatie de death metal din America va concerta la Bucuresti alaturi de Divine Chaos, Put Solnca si Atonismen in Club Fabrica sambata, pe 11 februarie! Atentie, seara se anunta a fi una memorabila, iar biletele sunt in numar limitat!

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in cele 1500 de puncte din reteaua iaBilet.ro/retea iar pana pe 1 decembrie bieltele au preturi speciale. Le puteti cumpara de pe iabilet.ro de aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-master-divine-chaos-put-solnca-si-atonismen-26713/

Master vor aduce pe scena clubului Fabrica death metalul cantat asa cum trebuie, adica transant si fara prea multe introduceri! Cu o discografie ce provoaca deopotriva admiratie si invidie, Master au la activ peste 30 de ani de cantat metal in intreaga lume. Albumele lor au inspirat generatii intregi de trupe fiind recunoscute pentru muzica cu nerv ce poarta influente Motorhead, Venom si Slayer.

http://master-speckmetal.net/
https://www.facebook.com/Master-18521536017/
https://www.youtube.com/watch?v=AVqOi27mhe0

Divine Chaos este o formatie de Melodic Death/Thrash Metal ce provine din Berkshire, Anglia. In cei zece ani de cariera, Divine Chaos au lansat un album full lenght si un EP ce i-au pozitionat rapid in topul celor mai apreciate formatii de thrash din UK.

http://www.divinechaosmetal.com/
https://www.facebook.com/divinechaosband/
https://www.youtube.com/watch?v=wJn8qWmDt8A

Put Solnca nu sunt straini pentru publicul romanesc. Formatia a participat la diverse festivaluri si evenimente din Romania, iar publicul i-a primit cu mult entuziasm de fiecare data. Put Solnca este o trupa unica in scena metalului rusesc datorita combinatiei atipice de pagan si thrash metal pe care o practica.

http://putsolnca.com/
https://www.facebook.com/putsolnca.russia/
https://www.youtube.com/watch?v=o097s7kUw28

Atonismen vor aduce pe scena din Club Fabrica noul lor EP, "Wise Wise Man", un material cu puternice influente gothic si doom metal. Formatia isi trage seva din inima orasului St Petersburg, iar muzica ei este considerata a fi un adevarat "dark cabaret" impodobit cu elemente electronice.

http://atonismen.com/
https://www.facebook.com/atonismenofficial/
https://www.youtube.com/watch?v=_UJvOE-aA-o

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet: Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, la cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Acestea costa 30 de lei pana pe 1 decembrie, 35 de lei in presale si 40 de lei la intrare.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM si Cavalleria