Concert Merci Band


Când:
23 Iulie 20:30 - 24 Iulie 00:30
Gazdă:

Strada Dumbrava Roșie 12, București 020463, Romania
Organizator:

Despre

Sâmbată, 23 iulie, de la ora 20, 30 vă invităm pe terasa Serendipity la concertul Merci Band.

Merci Band a luat naștere la începutul anului 2012 și are în componență pe Adina Răducan, Sebastian Muntean și Maximilian Muntean.

Cei trei membri ai formației au putut fi văzuți în numeroare emisiuni TV, atât solo, cât și în formula Merci Band.

***

Adina Răducan a câștigat mai multe concursuri de muzică la nivel național și a obținut o bursă la colegiul de muzică Berklee din Boston. De asemenea, în anul 2014 a fost desemnată câștigătoarea XFactor România.

Pentru frații Maximilian și Sebastian Muntean, cea mai notabilă apariție a fost cea din emisiunea concurs Media Pro Vocea României, unde au avut prestații foarte apreciate atât de juriu cât și de public. De asemenea, în anul 2013, Maximilian, alături de colegii din Merci Band, a prezentat piesa Broken Heart în semifinala selecției naționale Eurovision.

Datorita trecutului muzical solo al celor trei artiști, ei abordeaza in aceasta formula o varietate largă de genuri muzicale, având la bază multă voie bună și muzică de calitate complimentată de vocile lor și de armonii vocale complexe, aranjamente proprii, dar și de o viziune ce se axează prioritar pe performanța muzicală. În spectacole iși adapteaza playlist-ul in funcție de public si cerințe, fie într-o variantă mai ritmată, fie pe piese mai lente, de atmosferă.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00.
Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Alte sugestii

23 Dec
The Nutcracker
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039, Romania
11 Dec
Vienna Classic Christmas
Concert
Începe la 19:30  |  Strada Ion Câmpineanu 28, București 010039, Romania
Vezi mai multe evenimente