Concert MIHAIL


Data și ora:
Bilete:
35 - 50 de lei
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

BestMusic Live Concerts va invita vineri, 22 aprilie de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru a-l vedea live pe MIHAIL alaturi de trupa sa !

Mihail va prezenta publicului repertoriul sau in intregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop si rock alternativ. Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși până acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeana a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte si Design, insa pasii l-au indrumat tot catre muzica.

Succesul avea sa il cunoasca prin hitul “Ma ucide ea” care a ajuns sa fie difuzat pe toate posturile de radio si adune peste 5 milioane de vizualizari in online. Mai mult decat atat, Mihail si-a interpretat celebra piesa alaturi de o orchestra simfonica intr-un concert sustinut la Chisinau. Totodata, Mihail a impresionat si prin seria “Lookout Tower Acoustic Session” filmata in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese proprii nelansate pana acum: “Noi ne privim”, “Let’s make love” si “Seara”.

Pentru 2016, Mihail ne-a promis un nou single, de data asta in limba engleza, “Who You Are”, dar si lansarea primului sau material discografic.

Fotografii