Concert Moonlight Breakfast-10 martie la Ettitude Lounge & Club


Data și ora:
Gazdă:

Smardan 27, Bucharest, Romania

Despre

Ettitude Lounge & Club s-a născut pentru a aduce un suflu în Centrul Vechi. Este un loc cu personalitate și se adresează tuturor celor cu atitudinea ieșită din tipare.

În toi de primăvară, vă asteptăm să ne distrăm împreună cu una dintre cele mai în vogă trupe românești - Moonlight Breakfast (remixes).

Vă așteptăm vineri, 10 martie, de la 22:00, pe strada Smârdan 27, București.

Biletul este 20 de lei, în care intră și un shot din partea casei pentru cei cu atitudine.

Pentru a nu depăși capacitatea clubului, avem rugămintea să vă rezervați biletul, la 0727 572 000.

Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Prima piesă a trupei a putut fi auzită la Radio Guerrilla, urmată de o serie de alte piese şi din ce în ce mai multe concerte live.Trupa înseamnă o combinaţie câştigătoare de talente puse pe tavă de Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce). Sound-ul abordat ar putea fi descris ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”, după cum îl definesc chiar membrii trupei.

Trupa a urcat pe scenă în deschiderea concertelor Parov Stelar Trio şi De – Phazz din Viena, urmat de un recital în deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor „No More” a fost inclusă pe compilaţia „Superfly – We Are 5,” alături de artişti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.