Concert Othello Piano Trio si degustare de vin

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Viitorului 34, Bucharest, Romania, 020614
Organizator:

Despre

Vino alaturi de noi vineri, 6 octombrie, ora 19:30, sa te bucuri de o seara deosebita si sa incepi weekend-ul cu multa voie buna!

Pregateste-te pentru o seara cantata in ritm de blues si asezonata cu degustari de vin marca Domeniul Bogdan, un vin altfel, nascut din visul de a-i conferi aceastei bauturi milenare un gust aparte. De pe domeniile Dobrogei sosite, vedetele serii vor fi Syrah, Chardonnay si Primordial Rose.

Aducand un echilibru artistic, arta culinara Gastronomika se va impleti cu acordurile mult iubitului stil muzical adus de Othello Piano Trio, infiintata de Florentin Milcof, un nume in industria muzicala de peste 20 de ani. Pasiunea sa de o viata a fost scanteia de viata a acestei trupe de artisti talentati, care abordeaza cu versatilitate orice stil muzical. Noua ne-au placut foarte mult si de aceea va invitam sa ii sustinem impreuna!

Va asteptam vineri seara sa oprim timpul in loc pentru cateva momente si sa ne bucuram de viata alaturi de cei dragi! Detalii si rezervari la +40 737 940 512.