Concert Partizan acustic + Proiecție Documentar "Balta Albă"


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei 48 - 50, Pasajul Victoria, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Partizan înseamnă:
Razvan Moldovan (Suedezu'): voce & chitară
Plesca Adrian (Artan): voce

Muzica a fost cea care i-a unit pe cei doi cel mai mult. Există între ei o afinitate, o înţelegere artistică reciprocă, destul de rar intâlnite. Le-a plăcut mereu aceeaşi muzică şi nu ai crede că vreunul l-a influenţat pe altul, ci mai degrabă l-a potenţat. Ei sunt acei puţini artişti cu carieră solidă care au evitat soluţiile facile şi au stat departe de compromisuri. Toată lumea care îi iubeşte îi apreciază şi viceversa.

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene.
Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

---------------------------------------------

Dupa succesul de pe 10 martie, pe 26 mai are loc o nouă proiecție la Centru a documentarului "Balta Albă", înaintea concertului Partizan.
https://www.facebook.com/BaltaAlbaDocumentar/

Regia: Silviu Munteanu
Durată: 60 min

Documentarul este un proiect al Fundației Românești pentru Artă și Informație [FRAI] și spune poveștile muzicienilor acestui cartier bucureștean, desfășurate pe parcursul a peste 3 decenii.

"Balta Albă" dezvăluie povești, despre această zonă, ale muzicienilor și ale câtorva personaje "interesante" ale cartierului, despre cariera lor muzicală și despre contextul socio-cultural în care viața lor se desfășoară. Mai mult, filmul-documentar prezintă muzicienii și povestirile lor într-o ordine cronologică.

În acest cartier s-au născut, au crescut și s-au dezvoltat ca artiști foarte nume mari ale muzicii românești, din trupe precum Iris, Timpuri Noi, Partizan, Mihai Iordache, Maxim Belciug, Trei Parale, Dana Marijuana, Il-Egal și mulți alții.

---------------------------------------------

Parteneri: Rockon, Munteanu

Program
20:00 - Open doors
21:00 - Proiecție Documentar "Balta Albă"
22:00 - Concert Partizan acustic

Acces eveniment: 20 RON