Concert Red Parlament pe 1 martie


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

In prima zi de primavara, cinci baieti talentati si carismatici, in frunte cu solistul Doru Isaroiu, vor oferi martisoare pe portativ la Hard Rock Cafe! Red Parlament va saluta ziua de 1 martie cu voie buna, chef de dans si hituri pop-rock ce au facut istorire! Vino sa asculti si sa canti “Sex On Fire” (Kings of Leon), You Give Love a Bad Name (Bon Jovi), It’s My Life (Bon Jovi), Kiss (Tom Jones), Faith (George Michael) si multe alte piese care au ocupat primele pozitii in topurile ultimelor decenii!

Red Parlament inseamna rebrenduirea trupei Parlament, care s-a lansat in anii 2000 cu hitul “Vine vara”. A facut furori cu albumul „Traieste-ti viata”, de pe care s-au mai remarcat piese ca „Valul”, „E frumoasa foc” si „Suflet pierdut”. Trupa activeaza sub aceasta denumire din 2015, dar cei sase muzicienii concerteaza impreuna inca din 2010. Alaturi de Doru Isaroiu – voce si Vali Isaroiu - tobe, in Red Parlament ii mai regasim pe: Cristi Ungur - Clape, backing vocals, Razvan Marcuci - Bass, backing vocals si Otto Harasz – Chitara.
Pentru seara de 1 martie Red Parlament v-a pregatit un show de zile mari, cu muzica pe toate gusturile, distractie pe săturate si intrare libera.