Concert Ștefan Tivodar & Alex Nichita / Centru


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei 48 - 50, Pasajul Victoria, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Vreme de cinci ani, între 2009 și 2014, "Proiectul Tivodar" a propus celor interesați de muzică bună o alternativă la folk-ul clasic. Versuri iscusite îmbrăcate în "haine" instrumentale complexe și spectaculoase au făcut din concertele "Proiectul Tivodar" experiențe de neratat indiferent de locul în care acestea se întâmplau.
Concertele "Proiectul Tivodar" aveau de fiecare dată câte ceva pentru fiecare indiferent dacă apreciai abordarea acustică sau distors-ul, material original sau prelucrări inspirate ale unor piese deja cunoscute.

Din păcate, în cei trei ani de la lansarea albumului "Autoportret" membri echipei au ales să accepte provocări intense venind din alte direcții muzicale. Din fericire, Luna Cadourilor vine cu o veste bună pentru cei care-și doreau să asculte pe viu muzica trupei: Centru va găzdui pe 6 decembrie o rară reunire muzicală între cei doi "membri fondatori" ai echipei, Ştefan Tivodar (voce, chitară) și Alex Nichita (vioară, chitară).

Surprize de tot soiul sunt în pregătire pentru această unică șansă de a-i vedea din nou împreună pe aceeași scenă pe cei doi.

Vă așteptăm la fața locului începând cu ora 20:00.
Concertul va începe la ora 21:00.
Intrarea este liberă.