Concert Three Around Jazz | Atelier mici instrumente muzicale


Data și ora:
Gazdă:

Liviu Rebreanu Street, Number 4, District 3,, Bucharest, Romania

Despre

Nume mari ale scenei de jazz din România, dar și cele mai promițătoare noi formații, concertează duminică de duminică în ParkLake Shopping Center, până la 1 aprilie.

Duminică, 11 martie, de la ora 18:00, în zona „Main Square”, vă invităm la concertul Three Around Jazz, un proiect muzical ce vă propune piese din repertoriul standard de jazz, reinterpretate în manieră proprie. Iar, mai devreme, de la ora 16:00, cei mici sunt așteptați la Atelierul de confecționat mici instrumente muzicale. Intrarea va fi liberă.

Concertul și atelierul fac parte din proiectul „Elefantul curcubeu”, o inițiativă UCIMR, co-finanțată de AFCN, prin care organizatorii și-au propus să aducă mai aproape muzica jazz în rândul celor mai tineri din public și nu numai, evidențiind capacitatea sa de a transmite o lume plină de culoare, contrar percepției generale conform căreia jazz-ul este o muzică inaccesibilă.

Three Around Jazz îi are ca membri pe Michael Acker - contrabas, Andy Ava - chitară și Teodora Spînu - voce. Cei trei sunt absolvenți ai secției de jazz de la Universitatea Națională de Muzică din București și în prezent sunt implicați în diferite proiecte muzicale personale. Duminică vor interpreta compoziții de Miles Davis, Cole Porter și Jimmy Van Heusen.

Despre Atelierul de confecționat mici instrumente muzicale:

Vârsta: 4 – 10 ani
Număr maxim de participanți: 15-20 copii/atelier
Durata: 30-45 minute/atelier

Descriere: Atelierele sunt destinate exclusiv copiilor și sunt gândite astfel încât cei mici să-și poată realiza instrumentele fără ajutorul adulților. Vor picta, vor lipi, vor umple diverse recipiente colorate și la final se vor bucura de sunetele produse de instrumentele create de chiar de ei!

Taxă participare: gratuit

Vă recomandăm să veniți din timp la atelier pentru a vă putea înscrie.

Mai multe despre programul „Elefantului curcubeu”, aici:
https://www.facebook.com/events/160861584636009/

#UCIMR, #cofinantatAFCN, #ParkLake,