Concert TRIBUT ELVIS PRESLEY cu ROB KINGSLEY


Data și ora:
Bilete:
50 - 90 de lei
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Primavara incepe cu o surpriza pentru iubitorii muzicii lui Elvis: Rob Kingsley aduce din nou la Bucuresti spectacolul „A Vision of Elvis”. Pe 11 martie, de la orele 22:30, la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va da viata celor mai iubite piese din repertoriul „regelui muzicii rock&roll”, aducand publicului din Romania atmosfera anilor de vis ai Americii.

Şi pentru ca spectacolul să fie şi mai reuşit vă provocăm la concurs: vino la concert cu o vestimentaţie inspirată de epoca de aur a muzicii rock&roll şi vei fi recompensat! Cele mai frumoase trei ţinute vor fi rasplatite de Rob Kingsley cu un premiu pentru creativitate.

Rob Kingsley este considerat un showman desavarsit, care electrizeaza publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera incendiara a unui concert al regelui. Show-ul “Rob Kingsley - A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui, cat si printre ceilalti artisti de profil. Daca mai era nevoie de un argument pentru a intelege profunzimea showurilor lui Rob si acuratetea detaliilor ce definesc aparitiile artistului, mai putem spune ca vestimentatia pe care Rob o imbraca pe scena este produsa in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat costume de scena pentru aparitiile din anii 70 ale lui Elvis Presley insusi.