Concert: Trionika

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Carol Davila, nr. 1, Bucharest, Romania, 050451
Organizator:

Despre

Miercuri, 14 iunie la Jazzbook, împreuna cu Alexandru Olteanu la pian și Oleg Lascu la bass, Nicoleta (Nika) vă invită într-o atmosfera plină de fantezie și emoție, unde va interpreta într-o maniera personală standarde de jazz și nu numai.

Nicoleta Gavriliță vine din Republica Moldova și momentan face un master în jazz la Conservatorul din București. Cânta de la 9 ani si pe parcursul anilor a reușit să-și găseasca echilibrul în muzică, experimentând mai multe genuri. A participat la diverse festivaluri și concursuri, printre care și Vocea României. De 2 ani este membră a trupei de muzică acappella “The Twisters”, împreuna cu care a pășit pe numeroase scene de jazz din România. Acum iși propune să-și continue cariera solo, să adune la un loc prieteni muzicieni și să creeze momente de neuitat împreună.

***

Alexandru Olteanu a studiat pianul începând cu vârsta de 7 ani la Liceul de Arte „Marin Sorescu”. După 12 ani în care a studiat pianul clasic, dorea să devină pianist concertist, însă și-a descoperit pasiunea pentru muzica improvizată, acest lucru direcționându-l inevitabil către jazz. În 2012, a obținut „Premiul pentru cel mai bun pianist” la Festivalul de Jazz de la Târgu-Mureș și, în 2013, Marele premiu la Festivalul de Jazz de la Sibiu cu trio-ul Blue Train.

***

Oleg Lascu este un tanar contrabasist din Republica Moldova. In 2005-2006 a activat in calitate de instrumentist in orchestra simfonica Teleradio Moldova. A participat de-a lungul anilor in diverse proiecte, facand parte din orchestra de muzica populara «Folclor» a filarmonicii din Chisinau si colaborand cu orchestra de camera a teatrului Mihai Eminescu, Chisinau. In prezent este membru al trupei Valy Boghean Band si, in paralel, studiaza jazz la Conservatorul din Bucuresti. Pe langa experienta vasta capatata de-a lungul anilor, Oleg se remarca printr-o maniera interesanta si unica de a acompania si a–si stapani instrumentul.

RSVP 0752.206.746
Artist support - 25 ron

Vă așteptăm cu drag, de fiecarea data!

Alte sugestii

29 Feb
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Omul care a văzut moartea ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA PICTURA - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
29 Feb
★ Anonimul veneţian ★
Spectacol live
Începe la 20:00  |  SALA ATELIER - Strada Batiștei, București 030167, Romania
1 Mar
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente