Concert Triplu Sec - lansare single "Poezii"


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343, Romania
Organizator:

Despre

Mike, Tase, George, Fabian, Vlad si Vincentiu sunt Triplu SEC. Baietii lanseaza prima piesa din cariera - Poezii. Single-ul este compus de Farkas Mihai, produs de Cristian Gutu, iar de regia videoclipului s-a ocupat Anatol Struna si Andrei Stroie.
"Poezii" este o piesa plina de senzualitate, la care se adauga o nota de entuziasm. Versurile descriu cu lux de amanunte ceea ce o persoana isi doreste de la persoana iubita si ii plaseaza pe cei doi indragostiti in centrul unor scene in care imaginatia capata alte intelesuri.
Triplu SEC este o trupa noua, formata dintr-un grup de sase tineri, pe care muzica i-a adus impreuna. Pana de curand, Triplu SEC s-a prezentat ca trupa de cover-uri si a oferit spectacole live. Odata cu inceputul anului, Mike - fost concurent Vocea Romaniei - si baietii au decis sa avanseze in cariera muzicala si sa ofere publicului mai multa energie, mai multa pasiune. Astfel au creat un repertoriu din propriile piese, primul single lansat sub numele Triplu SEC fiind "Poezii".
Ce ziceti de debutul lor?

Intrarea la concert este libera.