Concert umanitar: SUBCARPAȚI/ GOJIRA & PLANET H/ CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU


Data și ora:
Bilete:
30 de lei
Gazdă:

Strada Constantin Mille 4, București, Romania
Organizator:

Despre

Subcarpati, Gojira&Planet H, Cred ca sunt Extraterestru si toti prietenii Oanei Rotariu, isi vor adunam fortele pentru a o ajuta sa isi construiasca o noua viata!
Fiecare trupa va interpreta 3-4 piese, in cadrul acestui concert 100% caritabil, pentru a strange banii de care Oana, victima a tragediei #Colectiv, are nevoie pentru operatii.


Intrare: 30 lei
Toti banii care se vor strange in urma acestui concert caritabil vor ajunge la Oana Rotariu, prin contul fundatiei deschis special pentru cauza ei de "Fundatia pentru viata".

Pe data de 30 octombrie 2015 Oana fost prezenta la concertul din clubul Colectiv, care s-a transformat intr-o adevarata tragedie.

A fost prinsa in incediu, fapt care a tinut-o doua luni in spital la terapie intensiva, in coma. A suferit arsuri de gradul 3 si 4 pe mai mult de 50% din suprafata corpului. Acum se afla in Belgia, unde are parte de proceduri medicale de recuperare a mobilitatii mainilor si de tratare a arsurilor.
Medicii si-au indeplinit misiunea de ai salva viata, Oana lupta pentru a-si continua drumul, insa procesul de recuperare dureaza aproximativ 2 ani si acesta va fi unul foarte costisitor.