Concurs si distractie de Ziua Copilului, la Swimming Team!


Data și ora:
Gazdă:
Strada Larisa 2, București 060215, Romania

Despre

Cine invata sa inoate si se distreaza impreuna cu noi castiga!

Joi, pe 1 iunie, vino la bazinul din cadrul Complexului Sportul Studentesc sa sarbatorim impreuna Ziua Copilului! Distractia celor mici si a celor mari va fi asigurata de mascotele noastre Croco si Pingu.

Toate persoanele vor putea face poze cu mascotele si au sansa sa castige unul din cele 3 vouchere in valoare de 100 lei la magazinul Decathlon. Voucherele pot fi folosite pentru achizitionarea echipamentului sportiv.

Pot participa la tombola persoanele care au cumparat un abonament la cursurile de inot organizate de catre Swimming Team.

Iata pasii de urmat pentru participarea la tombola:

1. Participantii la tombola isi fac fotografii lor sau copiilor cu una dintre mascotele noastre Croco sau Pingu.
2. Participantii incarca fotografiile pe pagina lor de Facebook. Pentru calificarea in tombola, participantii trebuie sa dea check-in la Club Sportiv Swimming Team si sa foloseasca hashtag ”#SwimmingTeam” la descrierea fotografiei.
3. Extragerea castigatorilor va avea loc in data de 02.06.2017, cu ajutorul random.org.

Mascotele Croco si Pingu vor fi alaturi de noi pe 1 iunie, de la ora 13:00 pana la 19:00, asa ca, daca ai un abonament la Swimming Team si iti doresti sa castigi unul dintre cele 3 vouchere de cumparaturi la Decathlon, asigura-te ca treci pe la bazinul nostru din strada Larisa, nr. 2, sector 6, Bucuresti in acest interval orar.

Te asteptam joi, 1 iunie, sa ne distram impreuna de Ziua Copilului!

Fotografii