Conferinta de presa "Carmen rockversion" 17 oct 2016


Data și ora:
Gazdă:

Calea Victoriei nr.21-23, Bucharest, Romania, 7000
Organizator:

Despre

CONFERINTA DE PRESA - "Carmen rock-version"

Luni, 17 octombrie, de la ora 19.00, vă invităm la Clubul Spice, din Calea Victoriei, nr 19. La conferinţa de presă, vor fi prezenţi Antoniu Zamfir - regizorul artistic, Ljubica Vranes - solista din Serbia care interpretează rolul Carmen, Stefan Ignat care interpreteaza rolul lui Escamillo şi designerul Cătălin Botezatu. Invitaţii vor veni în alai pe Calea Victoriei, find conduşi de motociclişti...

Celebra operă a compozitorului francez Georges Bizet a fost adaptată şi reorchestrată de compozitorul şi dirijorul Marius Hristescu şi de Concertino Accordion Band, o formaţie instrumentală de renume la nivel mondial. „Carmen - Rock Version” va ajunge pe 14 decembrie, la Sala Palatului.
„Orice se poate spune despre producţia Carmen, mai puţin că este o lucrare vulgară. Este o producţie prin care încercăm să descoperim modalitatea de viaţă, de comportament a acestor iubitori de rock care, uneori, sunt pe nedrept judecaţi. Nu sunt rocker, dar imi place muzica bună, unde îşi găseşte locul şi rockul! Premiera a avut loc la Craiova. Au venit şi rockerii, care şi-au spus părerea. Ne-au felicitat, dovadă că le-a plăcut... <> a crescut şi a suferit modificări constructive, ceea ce se va vedea, în premieră, la Sala Palatului”, declară Antoniu Zamfir, managerul Operei Române Craiova, care realizează regia artistică a spectacolului „Carmen - Rock Version”.
Toreadorul Escamilio (interpretat de Ştefan Ignat) va veni călare pe mulţi cai putere! Pe scena Sălii Palatului, taverna din povestea lui Georges Bizet se va transforma în club, iar toreadorul va veni pe motocicletă, pentru a o impresiona pe Carmen (interpretată de solista din Serbia - Ljubica Vranes). Nu vor lipsi nici prietenii necuvântatori ai rockerilor - câinii.
Producţia spectacolului este grandioasă! Au fost special create costume pentru cei 16 solişti, pentru cei 36 de corişti şi pentru cei 18 balerini... De costume şi de decoruri sunt reponsabili: Răsvan Drăgănescu şi Cătălin Botezatu.
„Mi-am dorit să atrag un public tânăr în sala teatrului de la Craiova. Este fascinant să stai în spatele sălii şi să vezi o mare de capete albe care asistă la spectacole. Însă am început să abordăm şi genul de spectacole prin care să atragem tinerii. Dacă mâine îmi închei mandatul de manager, am satisfacţia că văd la casa de bilete tineri îndrăgostiţi care vin, ţinându-se de mână, să cumpere bilete la lojă. Totodată, <> a făcut o impresie excelentă şi în rândul publicului trecut de a doua tinereţe!”, spune Antoniu Zamfir.