Contează Votează 2016 / Expirat Halele Carol / 11.12


Data și ora:
Gazdă:

Str. Constantin Istrati 1, Bucharest, Romania, 040542

Despre

Concert și party pentru cei care merg la vot

’member 2014? Erau alegeri prezidențiale și la Halele Carol cinsteam cetățenii conștiincioși cu prima pomană post-electorală - „Contează-Votează”. Doi ani mai târziu, Expirat s-a mutat chiar la Hale, iar pe 11 decembrie repetăm figura, când românii își aleg parlamentarii.

Ai votat, deci ai un sticker mic pe verso-ul buletinului care dovedește că ai fost la vot? Păstrează-l, căci el e biletul tău de intrare în Sala Compresoarelor. Te așteptăm duminică, 11 decembrie de la 18:00 să ne deconectăm sinapsele după o lună de campanie electorală. Rămânem totuși puțin conectați, grație exit-poll-urilor, pe care le vom proiecta în sală.

▬ LINE-UP, PÂNĂ ACUM:
OCS
E.M.I.L.
Pinholes
Pistol cu Capse
Hefe (DJ set)
NotSoCommonDJ (DJ set)

▬ PROGRAM:
Vom anunța în curând programul pe ore.

Capacitate maximă: 390 de persoane înăuntru și spațiu în terasa încălzită, dotată cu bar propriu.

▬ EU CU CINE VOTEZ?
Asta e fix treaba ta. Evenimentul nostru nu e mită electorală, căci e apolitic. Firește că ești liber să-ți exerciți dreptul la vot și să-i alegi pe cei despre care crezi că-ți pot reprezenta cel mai bine interesele. Foarte important: evenimentul e unul cu profil civic, adică artiștii te răsplătesc cu câte un live de 30-40 de minute doar pentru simplu fapt că ai fost atât de conștiincios și ai mers la vot.

→ Informează-te despre cine candidează pe www.votez.info sau www.alegeriparlamentare2016.ro
→ Înscrie-te la un sport extrem de civic pe www.fiecarevot.ro
→ Învață cine zice adevărul și cine nu pe www.factual.ro

----------

Evenimentul este organizat de echipa Contează-Votează, Expirat și Funky Citizens. Dă-ne un semn dacă vrei să ni te alături.

*Evenimentul e în curs de actualizare, iar lista artiștilor e încă deschisă. Toți artiștii care vor fi pe scenă se implică pro-bono.