Copacul cu amintiri


Data și ora:
Gazdă:

Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 28-30, București 011347, Romania

Despre

Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti” organizează duminică, 1 octombrie 2017, începând cu ora 10.00, evenimentul socio - cultural „Copacul cu amintiri”, ce face parte dintr-un proiect dedicat seniorilor cu ocazia „Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”.

Gândit ca un mijloc de promovare a #culturii tradiționale prin implicarea activă a persoanelor de vârsta a treia în viața comunității și valorificarea experienței acumulate în cadrul unor activități formativ-recreative și socio-culturale, proiectul își propune crearea unui ”club al înțelepciunii”, a unor ”biblioteci vii”, precum și recrutarea din rândurile acestora de voluntari ai muzeului cu scopul de a participa la organizarea de programe de îndeletniciri și de valorificare expozițională.

Programul evenimentului este realizat în parteneriat cu Centrul de zi „Clubul Seniorilor Covasna” – Sector 4 şi cuprinde expoziții de fotografii de familie și obiecte dragi, teatru #popular, #ateliere, #concursuri, recitaluri de #muzică populară, #ghidaje specializate în muzeu realizate de seniori, târg al #meșterilor populari.

Înscrierile la concursuri și la atelierele de creaţie se pot face la numărul de telefon 0724 378 911 sau pe e-mail: programe.culturale@muzeul-satului.ro, de luni până vineri, între orele 09.00-16.00, persoană de contact Andreea Majuru, până cel târziu vineri, 29.09.2017. Intrarea în #muzeu este gratuită pentru persoanele vârstnice (65+) pe toată perioada evenimentului.

Mai multe informaţii:
Biroul Relaţii Publice
021 317 91 03 / int. 178