Copiii merg la cinema


Data și ora:
Gazdă:
Str. Monetăriei, 3, Bucharest, Romania

Despre

Vizionarea unui film în sala de cinema este pentru orice copil un lucru minunat. Vizionarea unui film bun va transforma privitorul într-un cinefil. Cinema Muzeul Țăranului propune grupurilor de copii care și-au planificat Școala Altfel în zilele 26-28 martie (dar și publicului larg) o experiență culturală și educațională deosebită - trei proiecții de filme premiate la nivel internațional, fără dublaj în limba română și în format 2D, astfel:

Luni, 26 martie, de la 11.00 - 12.05, proiecția filmului de animație "Povești de pe malul lacului", care spune o frumoasă poveste despre curaj și prietenie, recomandat copiilor peste 5 ani.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=dSGilsAtffo

Marți, 27 martie, de la 11.00 - 12.15, filmul ”Pe roți”, un road movie care urmărește transformarea tinerilor săi eroi de-a lungul unei călătorii...pe roți. Recomandat copiilor peste 9 ani.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=SRy44E1RcN8

Miercuri, 28 martie, de la 11.00 - 12.25, filmul "Aventuri fără pereche”, care aduce în prim-plan creaturile mititele care devorează șosetele desperecheate. Recomandat copiilor peste 5 ani.
Trailer: https://youtu.be/acYRH1vt_l0

Prețul unui bilet este de 7 lei/copil, 10 lei/adult. Acestea se pot achiziționa de la intrarea în sala de cinema.
Pentru grupuri mai mari de 10 copii, este necesară rezervarea locurilor pe adresa de e-mail: atelieruldecreativitate@gmail.com.