Cosmic Trio

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Carol Davila, nr. 1, Bucharest, Romania, 050451
Organizator:

Despre

Cosmic Trio
An exploring playful journey the free take together. It's personal, it's crazy and it's still, air and water, hot and frisky, it's a fly up and it's a fall deep.
Come, get in the vibe with them!

Cătălina Oana Beța - voce
Albert Tajti - pian
Dan Alex Mitrofan - ghitară

CĂTĂLINA BETA
O prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecatoare, o voce care "îmbracă în catifea", revelând prin cântul ei un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând mai multe genuri muzicale (electro şi jazz, bossa nova şi choru, folk, blues), Cătălina Oana Beţa face cunoştinţă cu jazz-ul în perioada facultăţii, în Iaşi, şi se îndrăgosteşte iremediabil de bogăţia inepuizabilă a acestui gen muzical. Câştigă premii importante la concursurile muzicale la care participă. După ce termină facultatea, se retrage câţiva ani din viaţa muzicală. În 2008 se mută în Bucureşti şi revine la vocaţia ei, muzica. Incepand din 2016, este și studentă a Universității Naționale de Muzică București, secția Compoziție Jazz.
O voce de catifea pură, sensibilă, plină de subtilităţi şi nuanţe, dar și de forță totodată, își însușește tehnica vocală autodidact, încurajată de muzicienii cu care colaborează și de mentorii întâlniți de-a lungul timpului să își caute propria voce și să își lase amprenta personală în fiecare sunet. O prezență deja cunoscută și îndrăgită pe scena muzicii underground bucureștene, are o bogată activitate concertistică în Bucureşti şi în ţară.
Mai multe: https://www.facebook.com/Catalina.Beta/

Artist support 25 ron
RSVP - 0752.206.746

Va asteptam cu drag, de fiecare data!