Cosmic Trio

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Carol Davila, nr. 1, Bucharest, Romania, 050451
Organizator:

Despre

COSMIC TRIO

.. o seară de hârjoneli sonore, o joacă de copii mari printre armonii și ritmuri, mîngîieri sonore, stări cosmice, granițe topite...
Expunerea unor teme standard jazz din song-bookul american, o evocare a unor cîntece interpretate de voci marcante ale secolului trecut, precum Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Nancy Wilson etc. Temele abordate vor fi proiectate armonic şi ritmic într-o manieră proaspătă, înnoită prin viziunea arhitecturală suspendată, cosmică a pianistului Albert Tajti și a excelentului ghitarist Dan Alex Mitrofan - unul din numele de referință din jazz-ul autohton, îmbinate cu interpretarea vocală pură, expresivă şi nudă a vocii Cătălinei Beţa.

Colaborarea dintre Albert Tajti și Cătălina Beța a început în 2012 odată cu recitalul susținut de cei doi la Gala de Blues-Jazz „Kamo” din Timișoara și s-a cristalizat de-a lungul timpului într-un compozit pur, sincer, vibrant. Acolo l-au reîntâlnit pe chitaristul Dan Mitrofan, care avea sa se mute în București ceva mai târziu și să fie solicitat în cele mai provocatoare proiecte sonore, aducând un plus foarte specific al gândirii "out-of-the-box", o proprie restructurare atomică pulsatilă a sunetelor.

Artist support - 30 ron
RSVP - 0752.206.746

Va asteptam cu drag, de fiecare data!

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
1 Feb
Revizorul (UNATC) / 1 februarie / 9G TNB
Spectacol live
Începe la 19:00  |  SALA MICĂ - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente