Costel • Stand-up Comedy de ZIUA Femeii @ArenaPubRegie

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Complexul Studențesc Regie, Splaiul Independenței 290, București, Romania
Organizator:

Despre

👉 JOI, 8 MARTIE, de la ora 19:00, vă invităm la un SHOW special de STAND-UP COMEDY de ZIUA FEMEII cu inegalabilul COSTEL în ArenA Pub Regie!!!

🎟️ Bilet: 30 lei | LOCURILE fiind LIMITATE vă recomandăm REZERVARE OBLIGATORIE din TIMP la 0760.588.066 (sms daca nu raspunde)
📌 REZERVARILE SUNT VALABILE DOAR PANA LA 18:30!

🎙️ COSTEL, este printre putinii care a inteles ca in Stand-up Comedy nu este necesar sa fii actor, ci sa fii tu insuti cu mintea si personalitatea ta. Nu toti actorii pot fi comedianti! Face parte din „Sfanta Treime a Stand up-ului romanesc” si are la activ peste 10 ani de experienta.
🎙️ Nu se gândește conștient la mesajul glumelor, ci poate mai mult la intenție. Vorbește cu drag despre amintiri și istorie, geografie și televiziune. Dar evită, ca mulți alți comedianți, politica și mondenitățile cotidiene. “Pentru mine umorul istoric este printre cele mai interesante concepte oferite pe scenă de un comediant. Ștefan cel Mare nu era efectiv înalt, ba din contră. Poate porecla asta a fost primul caz de sarcasm românesc. Mai presus de toate, umorul istoric ne spune că nu ar trebui să ne luăm atât de mult în serios.”

Mode Depeche Events // STUDENT TV // Music Awards TV // MyPR