Creează Bucureștiul Vizibil ACUM #2 | Dan Sociu, Micleușanu M., Soundopamine (live)

Spectacol live

Data și ora:
Gazdă:

Hanul Gabroveni, Strada Lipscani 86, București, Romania
Organizator:

Despre

Un paralelipiped transparent domină pasajul din Hanul Gabroveni. Prin el, imaginea orașului capătă un nou strat, care se lărgește pe măsură ce trecătorii grăbiți adaugă elemente acestuia.

ACUM este un spațiu care te invită să-ți imaginezi un București subiectiv, o proprie imagine asupra și despre spiritul orașului. Din 11 august invităm artiști și trecători să marcheze, prin cuvinte sau forme, ce înseamnă Bucureștiul pentru ei. Conectate, aceste idei ne pot arăta viitorul.

Al doilea eveniment performativ ACUM îi are în centrul atenției pe Dan Sociu și Micleuşanu Mitoş, care vor desena în timp real pe instalația gândită de SAINT MACHINE. Performance-ul va fi urmat de un concert al trupei Soundopamine.

ACUM se află în pasajul Gabroveni, sediul ARCUB, unde echipa BUCUREȘTI 2021 pregătește candidatura orașului la tilul de Capitală Europeană a Culturii.

ACUM este un punct de intersecție. Adunăm aici idei, opinii, dorințe și aminiri ale tuturor locuitorilor Bucureștiului. Ești și tu unul dintre ei? Intră în ACUM și creează Bucureștiul vizibil!