Cu artiștii la ceaune - Vlad Miriță, 8 octombrie, La Copac


Data și ora:
Gazdă:

Strada Pitar Moș 23, București, Romania
Organizator:

Despre

Tenor sau fermier? Aceasta e întrebarea!
Când noi, cei de La Copac, l-am cunoscut pe jupân Miriță, încă nu devenise fermier. Dintre toate ocupațiile sale, cea mai importantă era cea muzicală, cu succese de toate felurile.
Apoi am aflat despre fuga sa din cutiile orașului și ferma de animale pe care o are de la câțiva kilometri de noi. Până într-o sută, dacă numărătoarea ne-a fost bună.
Cum nu ne place nimic mai mult decât să descoperim oamenii mai aproape de natură și mai departe de asfalt, l-am invitat pe Vlad Miriță pe la noi, în cadrul unui proiect pe care îl avem de câțiva ani: Cu artiștii la ceaune. Jupân Miriță nu doar va găti la ceaune două feluri de mâncare, dar va aduce și ingredientele pentru ele, de la fermă. Și pui, și porc mangalița (delicatesă porcească, fără colesterol) și câteva preparate.
Așadar, sâmbătă, 8 octombrie 2016, la ora 1, vom bate în clopot pentru prânzul special, gătit cu talent gastronomic și muzical deopotrivă: Supă de pui de fermă cu tăiței de casă și o strașnică pomană a porcului-somon, denumită Praznicul porcului! :)
Ba chiar se degustă și ceva cârnați subțiri și groși, făcuți tot din mangaliță!
Vom pune un vin bun alături de mâncare, o cafea și-un dulce de casă la sfârșit și, mai ales, vom trăi bucuria de a avea în mijloc de Capitală o poveste de spus mai departe!
Cine dorește să poposească pe la noi este rugat să sune musai pentru rezervare: 0314340672 sau 0722704445!