Cu bicicleta în Parcul Natural Văcărești


Data și ora:
Gazdă:

Sector 4, Bucharest, Romania
Organizator:

Despre

Asociația Parcul Natural Văcărești (APNV) și BikeXpert Racing Team (BRT) vă invită duminică, 20 noiembrie, la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Natural Văcărești, pentru a descoperi natura de la ușa ta!

În luna mai 2016, Parcul Natural Văcărești a fost înființat prin Hotărâre de Guvern, în urma campaniei inițiate de membrii fondatori ai APNV și derulate în ultimii cinci ani. Parcul Natural Văcărești este o zonă dedicată, în primul rând, conservării și protejării mediului înconjurător, a cercetării științifice, educației ecologice și, apoi, activităților recreaționale. Acestea din urmă vor fi realizate doar în baza unei evaluări a impactului, în așa fel încât să nu afecteze speciile și habitatele protejate. Infrastructura de vizitare va fi creată după studii complexe, în special în zonele antropizate (precum digul), integrată în peisaj și cu minimizarea amprentei asupra biodiversității și peisajului.

Prin organizarea acestui eveniment, APNV și BRT își propun să promoveze activitățile sportive în aer liber, ca modalitate sănătoasă de petrecere a timpului, cu respectarea naturii.

Ne vedem duminica 20 Noiembrie, ora 12 in parcarea complexului Asmita!

Alte sugestii

29 Ian
★ Tectonica Sentimentelor ★
Spectacol live
Începe la 19:00  |  Sala Atelier - TNB - Strada Batiștei, București 030167, Romania
30 Ian
Biloxi Blues
Spectacol live
Începe la 19:30  |  Sala Mica - TNB - Bulevardul Nicolae Bălcescu 2, București 030167, Romania
Vezi mai multe evenimente