Dance Therapy - The Energy


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Eremia Grigorescu 10, București, Romania
Organizator:

Despre

Gândit pentru cei cărora le surâde ideea de a începe o nouă provocare, DANCE THERAPY – THE ENERGY este atelierul unde corpul îți ghidează pașii spre linistea interioară pe care cu toții ne-o dorim. O împăcare a fizicului cu psihicul unde tehnicile corporale se îmbină cu un calm sufletesc.

Coregrafa Ioana Macarie a gândit o terapie prin dans sub forma unui workshop unde improvizația te va ajuta să transformi mișcarea într-un act artistic. Timp de două ore, veți descoperi împreună cum eliberarea tensiunii și exteriorizarea emoțiilor pot crea o bucurie de a fi la care vei dori să te întorci cu drag.

Alexandra, fosta cursantă la Dance Therapy, ne povestește cum s-a simțit și cum s-a descoperit după curs: "Am participat acum o lună la un workshop cu Ioana Macarie, de la care am primit mult mai mult decât mă așteptam. A reușit să creeze un mediu în care m-am simțit confortabil, m-am distrat și am cunoscut oameni frumoși. A fost poate pentru prima dată când am dansat fără să-mi pese cum se vede din afară ș am înțeles și mai bine valoarea eliberatoare și terapeutică a mișcării. Ioana este o persoană minunată și caldă, de care nu poți să nu te îndragostești. Are o capacitate extraordinară de a citi omul și de a-i oferi exact ce are nevoie. Abia aștept următorul workshop cu ea! "

Ioana Macarie este dansator și coregraf independent. A participat la workshopuri susținute de coregrafi precum Massimo Gerardi, Brice Mousset sau Gigi Căciuleanu, iar ca dansator lucrează atât în teatru cât și în televiziune. Pentru o perioadă de 2 ani, a fost coordonatorul compartimentului de balet la Teatrul de Opereta și Musical “Ion Dacian”.

DANCE THERAPY – THE ENERGY va avea loc la POINT (strada Eremia Grigorescu nr. 10) timp de patru zile, costul total al atelierului fiind de 250 lei. Programul este următorul:
21 noiembrie – începând cu ora 19:30
22 noiembrie – începând cu ora 19:30
23 noiembrie – începând cu ora 18:00
24 noiembrie – începând cu ora 18:00

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma Eventbook:
https://eventbook.ro/other/bilete-dance-therapy-energy-point?hall=point